Mijn laatste therapie sessie

24 september 2021. Het afgelopen jaar is er veel gebeurt. Heel veel. Soms vraag ik me af hoe ik het allemaal kan verwerken en of het nu ´klaar´ is, of dat ik weer een nieuwe tegenslag te verwerken krijg.

Ik heb geleerd dat tegenslagen bij het leven horen. Helaas. Een harde leerschool. Ik heb ook geleerd om naar mijn lijf te luisteren. Ik heb geleerd om naar mijn hart te luisteren. En dit deed mij beseffen dat er veranderingen in mijn leven moesten komen.

Het afgelopen jaar heb ik veel tijd door gebracht voor therapie. Het laatste halfjaar was dit bij de psychiater.

Vandaag was mijn laatste therapie sessie. Alle lessen die ik geleerd heb de afgelopen maanden, pas ik nu toe in de praktijk. Hierdoor gaat het, na omstandigheden, steeds beter met mij. Daarom vandaag gewoon een beetje extra trots op mijzelf, dat het me weer gelukt is. Weer iets afgesloten. Weer iets positiefs.

Dit houden we vast!

Eén reactie

  • Senna

    Eind deze maand begin ik met EMDR therapie, maar vind het best wel heel spannend en weet ook niet zo goed wat het inhoud. Kunt iemand me daarmee helpen? ❤️

Geef een reactie